Earth Therapeutics Take Five Anti-Stress Kit

Artikelnummer: M4W/V/ET6500-709581
Levertijd: direct leverbaar
Take Five Anti-Stress Kit: een alles-in-1 oplossing voor vermindering of verlichting van stress. De Anti-Stress Kit is leuk om cadeau te geven aan iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken. Of om jezelf cadeau te doen voor een welverdiend ontspanningsmoment, een beetje me-time.

De Take Five Anti-Stress Kit bevat Anti-Stress Massage Lotion, Loofah Body Scrubber, Anti-Stress Massage Zeep, Anti-Stress Bobbelige Massageborstel en Gel Oogmasker. Met deze producten is verlichting van stress gegarandeerd.

Anti-Stress Massage Lotion
Een rijke, vetvrije lotion voor een goede grip op pijnlijke, geknoopte spieren. Met pure lavendel, kamille en essentiële kalmerende plantenextracten. De kalmerende aromatherapeutische geur verlicht stress en spanning en brengen lichaam en geest in een staat van holistische vrede en welzijn.

Loofah Body Scrubber
Loofah is een natuurlijke plantaardige reinigend vezel voor het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden. Het gebruik van de Loofah Body Scrubber opent de poriën, waardoor de huid weer vrijer kan ademen. Na gebruik voelt de huid weer fris, gezond en gerevitaliseerd aan. In Europese kuuroorden en Aziatische baden wordt Loofah gewaardeerd als de sleutel tot een betere gezondheid.

Anti-Stress Bobbelige Massageborstel
Deze Anti-Stress Bobbelige Massage Borstel heeft door haar stimulerende, verzachtende en scrubbende werking velerlei functies. Een kussen met daarop mini massageballetjes zorgt voor ontspanning van gespannen spieren en stimuleert de doorbloeding van de huid. De semi-harde borstel zorgt ervoor dat de huid goed kan worden gereinigd en gescrubd. De Anti-Stress Bobbelige Massage Borstel zorgt ervoor dat de huid weer zacht wordt en haar glans terug krijgt. De Anti-Stress Bobbelige Massage Borstel kan zowel nat als droog worden gebruikt.

Anti-Stress Massage Zeep
Earth Therapeutics Anti-Stress Massage Zeep bevat een grote hoeveelheid massagenopjes waarmee spieren licht kunnen worden gemasseerd. De Anti-Stress Massage Zeep heeft een licht therapeutische werking door haar frisse verfijnde aroma. Hiervoor zijn de meest pure natuurlijke ingrediënten als Wilde Pepermunt olie, Hertsmunt olie, Citrus olie, maar ook traditionele rustgevende natuurlijke ingrediënten als Kamille en Lavendel opgenomen in deze natuurlijke plantaardige Massage Zeep op glycerine basis. De Anti-Stress Massage Zeep laat zich makkelijk afspoelen zonder dat er zeepresten achterblijven.

Gel Oogmasker
Je ogen laten vaak de eerste tekenen van vermoeidheid, stress of ziekte zien. Het Earth Therapeutics Gel Oogmasker zorgt ervoor dat vermoeide en opgezwollen ogen weer tot rust komen. Het Gel Oogmasker kan zowel warm als koud worden gebruikt. Verwarm het Oogmasker hiervoor in warm water (gedurende 10-15 minuten) of (gedurende 20 seconden) in de magnetron. Koel het Ooglid Kompres (gedurende 1 uur) in de koelkast of (gedurende 5-10 minuten) in de vriezer. Het Ooglid Kompres kan m.b.v. het elastische koordje worden gefixeerd.

De producten zijn standaard verpakt in een herbruikbaar, recyclebaar tasje.
Inhoud: Pakket met verschillende verpakkingen
Gebruik: Massagelotion verdelen op de handen en opbrengen op de huid. Zeeptablet met de massageknobbeltjes direct op de huid gebruiken. Ooggel masker: Plaats gekoeld product op de oogleden. (koelen in de koelkast)
Ingrediënten in het kort: pepermunt, groene munt, citrus oliën, kamille en lavendel
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen