Acties


Sinterklaas Actie 2017 

Bestel nu uw Sinterklaascadeau èn ontvang een gratis Sinterklaasgedicht bij uw bestelling. Voeg het product "Gratis Sinterklaasgedicht" toe aan uw winkelwagentje (u vindt deze midden op de winkelpagina onder het kopje "Extra bestelopties"). U wordt gevraagd de naam van de ontvanger in te vullen en waar het cadeau voor gebruikt gaat worden. Bestelt u meer dan één cadeau en wilt u meer gedichten of heeft u andere verzoeken? Vermeldt dit dan duidelijk in het opmerkingenveld. We beloven en garanderen niets, maar proberen een zo passend mogelijk gedicht voor u te maken.


Moments4Wellness Verwenproduct decemberactie 2016

Moments4Wellness.nl biedt allerlei verwenproducten voor een Momentje voor Jezelf: Hamamdoeken voor de sauna. Omslagdoeken en badjassen voor een wellnessweekend. Heerlijke producten voor in de badkamer waarmee je van het douchen en badderen een waar verwenmoment maakt. Of verwen je huid met de weldadige Dode Zee verzorgingsproducten van Jericho, terwijl je onderuit op de bank geniet van je favoriete tv-programma, luistert naar ontspannende muziek of wegdroomt met een boek.

Welk Verwenmomentje voor jezelf staat in december bovenaan jouw verlanglijst?

Deel met ons voor welk Verwenmoment jij gaat en welk Moments4Wellness product daarbij past en wie weet bezorgt Sinterklaas of de Kerstman jouw verwenproduct dit jaar gratis.

Meedoen? Like de Moments4Wellness.nl Facebookpagina en dit bericht en deel jouw Verwenmoment met ons in een reactie op dit bericht met een foto van het product.

Ken je een vriend of vriendin die ook wel een gratis verwenproduct kan gebruiken? We zouden het super vinden als je dit bericht dan deelt, zodat je vriend/vriendin ook mee kan doen. De winnaar van het Gratis Verwenproduct wordt begin december bekend gemaakt.

Spelregels Moment4Wellness Verwenproduct decemberactie
De Moments4Wellness Verwenproduct decemberactie bestaat uit het delen van jouw favoriete Moments4Wellness.nl verwenmoment:
1. Like de Moments4Wellness.nl Facebookpagina
2. Like het Moments4Wellness.nl decemberactie bericht en deel in een reactie jouw favoriete Moment4Wellness.nl verwenmoment product met een foto van het product. Hoe origineler de reactie, hoe groter de kans dat je wint.
3. De actie sluit donderdag 1 december 2016 om 23.59 uur.

* Hoe meer mensen meedoen, hoe groter het cadeau.
Bij 25-100 reacties geven we een product van max. € 25,00 weg.
Bij 100-250 reacties geven we een product van max. € 50,00.
Bij 250-1000 reacties geven we een willekeurig product uit het Moments4Wellness.nl assortiment weg.

Indien de winnaar een duurder cadeau op het verlanglijstje heeft staan, dan bij het max. aantal reacties weggegeven wordt, wordt een cadeaubon t.w.v. het max. productbedrag weggegeven.

** Bij onvoldoende (minder dan 25 reacties) volledige deelnames/reacties zijn wij gerechtigd de actie te stoppen zonder een winnaar uit te roepen. Max. 1 reactie per Facebook gebruiker.